Koncerti

Psihodelicni vasar 2014 web

PSIHODELIČNI VAŠAR 2014.

petak, 19. decembar 2014. od 12:00
Dom omladine Beograda

U okviru jubileja 50 godina Doma omladine Beograda 19. decembra se održava drugi po redu festival PSIHODELIČNI VAŠAR. Psihodeliju definišemo kao „manifestaciju dubokog unutrašnjeg sadržaja“, a tema ovogodišnjeg festivala je „STAV - POMERANJE GRANICA“ i odnosi se na kritički stav prema društvu i svetu oko nas, stav prema sebi samima u procesu buđenja i pomeranja granica nasleđenih od prethodne generacije.

STSdigitalBG

Концерт: Seven That Spells

subota, 20. decembar 2014. u 20:00

Nakon uspešne godine i evropskih turneja, Seven That Spells, verovatno najznačajniji space-rock bend u regionu nastupiće i u Srbiji 20. decembra. Bend je u vrhunskoj koncertnoj formi pa možete očekivati ultimativni rock'n'roll događaj. Arhetipsko muzičko iskustvo direktno iz budućnosti.  Seven That Spells će svirati po prvi put u Beogradu u specijalnom izdanju: proširenoj postavi sa dva seta bubnjeva, još jednom gitarom i klavijaturama (ukupno 5 ljudi na bini). Tom prilikom promovisaće aktuelno izdanje “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO" koje je dobilo odlične kritike u muzičkim magazinima širom sveta.

music test web

Music Test Финале

nedelja, 21. decembar 2014. u 20:00
DOB//Amerikana

Projekat Music Test 2014 je manifestacija namenjena muzičkoj populaciji talenata koji nisu imali prilike da se afirmišu i pronađu svoj muzički izraz. Akcenat je stavljen na bendove ili solo izvođače širom Srbije koji stvaraju isključivo autorske kompozicije, i to u sledeća tri žanra: ROK, POP i REP. Tri i danas uveliko popularna žanra su svakako snažan izazov za kandidate.

worldmusicsamitlogo

5. World Music Самит

23. i 24. decembra 2014. u 20:00.
DOB//Klub

U utorak, 23. decembra i sredu, 24. decembra u Klubu Doma omladine Beograda biće održan peti World Music samit u organizaciji World Music asocijacije Srbije i uz podršku Doma omladine Beograda. U okviru programa, koncerte će održati grupa Institute i Vasil Hadžimanov sa prijateljima.

Koncerti počinju u 20 časova. Ulaznica je 150 dinara.

ErinsFiddle Plakat

Зимски концерт ирског плеса трупе Erin's Fiddle

četvrtak, 25. decembar 2014. u 20:00
DOB//Velika sala

Organizacija: Erin's Fiddle i Dom omladine Beograda

Zimske večeri 25. decembra u 20 časova beogradska publika imaće prilike da uživa u još jednom koncertu irskog plesa za pamćenje. Trupa Erin's Fiddle tradicionalno zagreva novogodišnju atmosferu uz zvuke cipelica i irske muzike koncertom u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

barf 2014

Festival BARF 2014.

petak, 26. decembar 2014. u 19:30
DOB//Amerikana

Udruženje Rok Muzičara Srbije kao organizator Beogradskog autorskog rok festivala – BARF, poziva publiku, medije i sve druge koji su zainteresovani da svojim prisustvom podrže novu srpsku rok scenu koja će se na najbolji mogući način predstaviti 26.12.2014 u Domu omladine Beograda u sali Amerikana od 20 časova.

The Bestbeat web

Концерт: The Bestbeat

subota, 27. decembar 2014. u 20:00
DOB//Velika sala

U subotu 27. decembra sa početkom od 20 časova, u Velikoj sali Doma omladine Beograda, beogradski Beatles tribute sastav The Bestbeat, održaće koncert kojim će obeležiti nekoliko jubileja i podsetiti publiku na atmosferu ranih koncerata liverpulske četvorke.

Vranjkovic Dom omladine dec 2014

Koncert: NIKOLA VRANJKOVIĆ

nedelja, 28. decembar 2014. u 21:00
DOB//Velika sala

U nedelju, 28. decembra u 21č, Nikola Vranjković će sa svojim bendom održati veliki beogradski koncert u Domu omladine, na kome će izvesti veliki broj pesama iz Block Out perioda kao i pesme sa njegovih solo albuma "Za ovde ili za poneti" i najnovijeg CD-a “Bremeplov".

Koncert u Domu omladine biće rekapitulacija ovogodišnje serije koncerata na letnjim festivalima kao i klupskih nastupa.

BG rejv

BEOGRADSKI REJV! - Repriza nad reprizama!

četvrtak, 01. januar 2015. u 22:00
DOM OMLADINE BEOGRADA

All Star Party beogradskog muzičkog geta!
2 stejdža, rejvija didžejeva & specijalni lajv nastupi!
TECHNO – HOUSE / HIP-HOP – R’N’B - FOOTWORK


BEOGRADSKI REJV će biti definitivno najultimativnija novogodišnja repriza! Beogradski andergraund muzički geto ukrstiće svoje di džej i lajv nastupe na staroj rejv adresi!

marklaneganbandposter2015

Koncert: Mark Lanegan Bend

utorak, 24. februar 2015. u 20:00
DOB//Amerikana

Mark Lanegan Bend i njegov Fantomski radio osvajaju Balkan – koncertima u Kotoru, Skoplju, Zagrebu i Beogradu. Koncert u prestonici Srbije je će se održati u utorak, 24. februara 2015. u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Početak koncerta najavljujemo za 20 časova. Ulaznice po ceni od 1700 dinara su u pretprodaji na blagajni Doma omladine Beograda, kafeu Šikarica, Skadarska 22, kao i na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima. Nova pretprodajna cena ulaznice biće objavljena sredinom decembra.