Koncerti

Muzsikas web

4. WORLD MUSIC FESTIVAL TODO MUNDO

od 21. do 26. aprila 2015.
DOB

Organizacija: Udruženje Ring Ring i Dom omladine Beograda

Ulaznice su u prodaji na Blagajni Doma omladine Beograda i preko EVENTIM mreže. Cene pojedinačnih ulaznica (važe za ceo večernji program):  24.4. 400 dinara, 25.4. 400 dinara, 26.4. 500 dinara. U prodaji je i ograničen broj jedinstvenih kompleta ulaznica za sve koncerte na festivalu, po ceni od 1000 dinara! /// Ulaz na koncert 21.4. u Studiju 6 Radio Beograda je besplatan.

Wovenhand plakat 2015

Концерт: Wovenhand

subota, 25. april 2015. u 20:00
DOB//Amerikana

Kultni američki bend Wovenhand (Vovenhend) održaće koncert 25. aprila u sali Amerikana Doma omladine Beograda, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Predgrupa je trio iz Los Anđelesa Meridžiz (Marriages).

Ulaznica košta 1.400 dinara na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim.

Marcelo Napeti Quintet 1

Концерт: МАРЧЕЛО & NAPETI QUINTET

četvrtak, 30. april 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

Dom omladine Beograda i Beogradski džez festival predstavljaju Svetski dan džeza uz Marčela!  Ekskluzivan koncert Marčelovog džez benda Napeti Quintet predstaviće se javnosti po prvi put 30. aprila na sceni Domu omladine Beograda, povodom obeležavanja Svetskog dana džeza.
Cena ulaznice: 500 dinara u pretprodaji na Blagajni Doma omladine Beograda i preko EVENTIM mreže.

Covek Vuk web

Koncert: Čovek Vuk

subota, 09. maj 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

Beogradski kvartet iskusnih muzičara, nedavno je pod imenom Čovek Vuk, objavio  prvi album ''Crna kutija'' (Metropolis Records 2014). Dovoljno je pogledati prepoznatljivi logo benda da shvatite da vam je samo ime nepoznato. Naime, nekadašnji članovi sastava Block Out, nastavili su rad po novim imenom, ali u istim ulogama: Milutin Jovančić – vokal, Dejan Hasečić – gitara, Aleksandar Balać – bas gitara, Miljko Radonjić – bubnjevi; Vuk je već dugo simbol koji frontmen benda i akademski slikar, Milutin Jovačić Mita, koristi kao kakav alter ego svog umetničkog izraza, te je on i sada dobio ulogu zaštitnog znaka muzike koju kreira ovaj rok kvartet.

hardkor zurka web

ХАРДКОР ЖУРКА ГОДИНЕ: COMEBACK KID, BANE, MY IRON LUNG, WORLD EATER

subota, 09. maj 2015. u 21:00
DOB

Cena ulaznice u pretprodaji: 1500 dinara
 

CHUCK PROPHET web SM

HUTENENI Fest

petak, 15. maj 2015. u 20:00
DOB//Amerikana

Chuck Prophet & The Mission Express vraćaju se u Beograd ovog proleća i ne dolaze sami! Odličan hrcak i Pop Depresija uz podršku Zaokreta pozivaju vas na celovečernji HUTENENI Fest u petak 15. maja u Domu omladine Beograda na kojem učestvuju i The Bambi Molesters, Rebel Star i Jonah Tolchin.

Cena ulaznice za HUTENENI Fest u pretprodaji je 1500 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix i Eventima, na blagajni Doma omladine Beograda i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Uz prvih 50 ulaznica koje su u prodaji u Šikarici ide i specijalni poklon, CD "Kalifonija" grupe Rebel Star!

TheGories web

Концерт: THE GORIES

utorak, 26. maj 2015. u 21:00
DOB

The Gories jako retko izlaze pred publiku i zato svaki njihov koncert koji imate priliku da pogledate može biti i poslednji. U Americi ih možete zakačiti na tek po kojem garažnom festivalu jednom u više godina. U Evropi ih nije bilo još od 2009. Ipak, ove godine dolaze na kratku zapadnoevropsku turneju, a jedino skretanje na istok biće Beograd. Koncert detroitskih garažnih razbijača dogodiće se u utorak, 26. maja u Domu omladine Beograda. Ulaznice su u pretprodaji putem Eventim prodajne mreže: do 30. aprila 1500 dinara, od 1. do 25. maja 1700 dinara i na dan koncerta 2000 dinara.

Mudhoney1

Концерт: MUDHONEY

četvrtak, 04. jun 2015. u 21:00
DOB

Mudhoney 4. juna prvi put sviraju u Srbiji. Na njihove svirke se ne dolazi radi nostalgije. Ovo je bend koji je za skoro tri decenije postojanja uradio, video i isprobao sve što čini život vrhunskih rok muzičara, a ipak uspeo da sačuva lično prijateljstvo, muzički integritet, besprekornu reputaciju, Bigmuff pedalu, impresivnu strast prema živim nastupima i Markov dečački smešak koji je i zaštitni znak benda. 

BLS dob

Концерт: BLACK LABEL SOCIETY + гости

sreda, 22. jul 2015. u 20:00
DOB//Amerikana

Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers, uz podršku Doma omladine Beograda
BERZERKERS IN BEOGRAD
Heavy Sludge Groove Metal lokomotiva konačno stiže u Srbiju da održi jedan od svojih nemilosrdnih koncerata! Predvođeni jednim od najuticajnijih gitarista današnjice Zakk Wylde-om bend je već posetio naše krajeve u sklopu festivalskog nastupa, ali ovoga puta svoje fanove će obradovati punim, samostalnim koncertom.

Suicide Silence plakat

Концерт: SUICIDE SILENCE

nedelja, 26. jul 2015. u 20:00
DOB

Američki sastav Suicide Silence će na predstojećoj turneji povodom izlaska novog albuma "You can't stop me" posetiti i Beograd, tačnije Dom omladine u nedelju 26. jula. Više informacija uskoro!