Koncerti

Logo DOB web 13

KONCERT NA ZIDIĆU: VRANE KAMENE

petak, 25. jul 2014. u 20:00
DOB//PLATO MILANA MLADENOVIĆA

Vrane kamene su beogradski garažni rok bend. Sjatile su se jedne oktobarske večeri i aktivno stvaraju već 2 godine. Do sada su nastupali na Šumadija festu, velikom finalu Demo Mastersa Doma omladine Beograda i radija 202, Vidovdanskoj gitarijadi, Prnjavorstoku, Whiskey festu, kao i mnogim drugim manifestacijama isključivo ROK karaktera.

Logo DOB web 14

Концерт на Зидићу: EXERI

subota, 26. jul 2014. u 20:00
DOB//PLATO MILANA MLADENOVIĆA

Bend EXERI je nastao u Beogradu 2011. godine, kao zajednička ideja okupljenih članova koji su imali želju da, pored dobrog provoda koji garantuju svima, odaju počast žanrovima Rockabilly i Doo Wop koji su nepravedno zapostavljeni, naročito na ovim prostorima. Sviraju isključivo obrade, hitove koje gotovo svi znaju, sa ciljem da time podsete i približe ovu vrstu muzike svojim slušaocima.

Logo DOB web 15

КОНЦЕРТ НА ЗИДИЋУ: RARE

petak, 01. avgust 2014. u 20:00
DOB//PLATO MILANA MLADENOVIĆA

Mini letnja scena – zidić na Platou Milana Mladenovića!

RARE čine Branislav Radojković – bas (1977), Mirko Luković – vokal (1981), Nemanja Subotić – gitara (1981), Goran Milošević – bubanj (1975) kao i Predrag Milanović – supervizor produkcije (1964)

Logo DOB web 11

KONCERT: Rvanje u Teksasu

nedelja, 20. jul 2014. u 21:00
DOB//KLUB

Učestvuju: IWRESTLEDABEARONCE, TEXAS IN JULY, VITJA, SUBWAY

Organizacija: MTA PROMOTIONS  i  Dom omladine Beograda

Cene ulaznice: 1800 dinara
Na dan koncerta: 2000 dinara

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

 

Logo DOB web 9

KONCERT NA ZIDIĆU: TELEPORT

subota, 19. jul 2014. u 20:00
DOB//PLATO MILANA MLADENOVIĆA

Teleport je nastao kao neformalni muzički eksperiment koji su pre par godina pokrenuli bubnjar i producent Vladan Popović i klavijaturista/programer/aranžer Vojno Dizdar.

Njihovu muziku karakteriše prvenstveno improvizacija živog nastupa ali ne u standardnom smislu džez strukture. Sama muzika je mešavina modernih stilova uključujući haus, fank, dab step, hip hop, ambijetalni džez. Da skratimo... “nešto između fanki džez sešna i Di Džej seta"

Late for cofeeslide2

КОНЦЕРТ НА ЗИДИЋУ: LATE FOR COFFEE

petak, 18. jul 2014. u 20:00
DOB//PLATO MILANA MLADENOVIĆA

Late For Coffee je beogradski bend koji postoji od januara 2012. godine. Od samog početka radi na pronalaženju sopstvenog zvuka, pišući i svirajući sa dosta sirove emocije. Njihova muzika prožeta je melanholičnim vokalima Violete Pečenković i Igora Horozovića, čvrstim i dubokim bas linijama Sare Tomić, hipnotišućim melodijama na gitari Aleksandre Andonovske i neuhvatljivim bubnjem Dušana Mančić Golmajera. Ono što smatraju glavnim začinom jeste unutrašnja hemija koja njihovom stvaralaštvu daje posebnu draž. Njihove pesme su intimne i zamršene, često odsvirane u neparnim ritmovima i stilski negde između amerikane i psihodeličnog roka.

Logo DOB web 8

КОНЦЕРТ НА ЗИДИЋУ: THE CONVOY

subota, 12. jul 2014. u 20:00
DOB//PLATO MILANA MLADENOVIĆA

The Convoy je šabački rock, rock and roll i bluz bend koji izvodi hitove iz '60 i '70 godina.

Na trećoj polufinalnoj večeri 19. po redu DEMO MASTERS takmičenja, koja je održana 13. aprila  u Klubu Doma omladine Beograda, CONVOY je nastupio  pored  još šest bendova koji su se borili za ulazak u veliko finale. Po odluci  žirija bluz-rok sastav iz Šapca, CONVOY je dobio šansu da se bori za pobedu u finalu ovog koncertnog serijala!

Nemezis2

КОНЦЕРТ НА ЗИДИЋУ: NEMESIS

petak, 11. jul 2014. u 20:00
DOB//PLATO MILANA MLADENOVIĆA

Bend Nemesis je iz Beograda i nastao je krajem 2013. godine kada su pevačica i bubnjarka došle na ideju da osnuju all-girl metal bend sa kojim bi za početak obrađivale pesme svojih omiljenih bendova, kao što su: Arch Enemy, Kreator, Death, Pantera... Njihov cilj je da dokažu i pokažu da i devojke umeju da sviraju žestoku i brzu muziku. Otvorene su za svaku saradnju i spremne da ruše zidove. They are Nemesis!

KZU

Koncert na Zidiću: Kazna Za Uši

subota, 05. jul 2014. u 20:00
DOB//Plato Milana Mladenovića

Beogradska grupa Kazna Za Uši nastala je 1986. godine. Njihov prvenac, singl Deri kamen, bio je u to vreme apsolutni kultni hit među nezavisno orijentisanim mladim naraštajima. Svoj muzički stil opisuju kao "ekstremno garažni rok". Bend se istakao pobedom na zaječarskoj Gitarijadi, osvojivši nagradu za najbolji nastup, a ujedno na Festivalu Brzi Bendovi Srbije, Ivan Đorđević "Ivek", osnivač benda je proglašen za najboljeg gitaristu, dok je pesma “Koska” je proglašena za rok’n'rol himnu Srbije.

Logo DOB web 6

KONCERT NA ZIDIĆU: ČERNOBILSKA DECA, GMAZZ, KONTRAUDAR

petak, 04. jul 2014. u 20:00
DOB//Plato Milana Mladenovića

Još jedno muzičko druženje na Mini letnjoj sceni Doma omladine Beograda – Plato Milana Mladenovića, popularni “Zidić”, u petak 4. jula od 20 časova.