Koncerti

bjf baner 160x2

30. BEOGRADSKI DŽEZ FESTIVAL

od 24. do 27. oktobra 2014.
Dom omladine Beograda i Dom sindikata

Beogradski džez festival u organizaciji i produkciji Doma omladine Beograda, u svom jubilarnom 30. izdanju predstavlja Sve zvezde džeza - velikane savremene džez scene - od 24. do 27. oktobra 2014. godine. Jedinstven je slučaj da neka kulturna manifestacija doživi svoje trideseto izdanje i traje preko četrdeset godina. Već po tome, Beogradski džez festival se ističe među internacionalnim dešavanjima u našoj zemlji.

Kristali plakat

Koncert: KRISTALI

petak, 17. oktobar 2014. u 21:00
DOB//Amerikana

U petak, 17. oktobra od 21č, Kristali će održati veliki beogradski koncert povodom 20. godina rada u sali Amerikana Doma omladine, uz podršku bivših članova i njihovih dugogodišnjih prijatelja.

Ulaznice su u prodaji od 10.9. putem servisa Eventim, kao i u prodavnici FELIX Shop, (TC Sremska). Cena: do 19.9. po promotivnoj ceni od 500 dinara, pretprodaja 600 dinara, prodaja na dan koncerta 800 din.

Skrtice web

Koncert: ŠKRTICE - ZA JUBILEJ U DOMU OMLADINE BEOGRADA!

subota, 18. oktobar 2014. u 21:00
DOB//Amerikana

Za 50. jubilej Doma omladine Beograda, u subotu 18. oktobra, premijerno predstavljamo beogradskoj i srpskoj publici veliku novu rokenrol grupu ŠKRTICE - sastavljenu od članova naših poznatih bendova, predvođenih Canetom!
Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže, po ceni od 500 dinara.

Space Eater Plakat

Концерт: Space Eater

subota, 01. novembar 2014. u 21:00
DOB//Klub

Beogradski trash metal bend Space Eater održaće koncertnu promociju albuma "Passing through the Fire to Molech", u subotu 1. novembra u Klubu Doma omladine Beograda.

Koncert počinje u 21 čas, a cena ulaznice je 200 dinara.

Kao podrška, uz njih će nastupiti i bendovi Alitor i Marica.

Zoster Plakat

Koncert: ZOSTER

subota, 11. oktobar 2014. u 21:00
DOB//Amerikana

U subotu, 11. oktobra u 21č, grupa Zoster će održati veliki beogradski koncert u Domu omladine Beograda (sala Amerikana) na kome će pored starih, svirati i kompozicije sa novog albuma "Srce uzavrelo" koji se će se pojaviti na jesen.

Ulaznice su u prodaji putem servisa Eventim Srbija, kao i u prodavnici FELIX Shop, TC Sremska. Cena: u pretprodaji do 12. septembra po promotivnoj ceni od 500 dinara, pretprodaja 600 dinara, prodaja na dan koncerta 900 dinara.

rebeli poster

Концерт: REBEL STAR

subota, 11. oktobar 2014. u 21:00
DOB//Klub

Nakon skoro godinu dana pauze Rebel Star se vraća na scenu sa dve nove pesme i najavljuje koncerte 10. oktobra u Bečeju, u Pozorišnom Klubu i 11. oktobra u Klubu Doma omladine Beograda.
Ulaznice za beogradski koncert po ceni od 400 dinara su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22 i na blagajni Doma omladine Beograda. Neposredno pred koncert cena ulaznice iznosiće 600 dinara.

Entombed plakat

Концерт: ENTOMBED A.D. + GRAVE + Implode

sreda, 08. oktobar 2014. u 20:00
DOB//Klub

Legendarni ENTOMBED nakon dugo, dugo vremena ponovo pohode Beograd! Spremite se za: sirovi, prljavi, bezkompromisni Death Metal kult! Zajedno sa njima stižu još jedni veterani iz Švedske, ni manje ni više nego GRAVE! Bend koje nema potrebe predsavljati, bend koji je svoje ime odavno upisao u sve enciklopedije ekstremnog metal zvuka! Kao specijalni gosti oldschool legendi nastupiće Melodic Death Metal bend IMPLODE koji takođe dolaze iz Švedske.

Blue Flower web

Концерт: BLUE FLOWER

utorak, 07. oktobar 2014. u 20:00
DOB//Velika sala

BLUE FLOWER grupa već 16 godina aranžira i izvodi muziku Šri Činmoja. Grupu sačinjava 12 devojaka iz Srbije, Slovenije, Makedonije i Austrije. U svom izvođenju devojke osim glasova koriste i  klavijaturu, akustičnu gitaru, metalofon, violončelo, indijski harmonijum, srpsku frulu i bubanj kako bi stvorile prefinjenu i toplu duhovnu atmosferu koja kod slušaoca stvara ispunjujući osećaj mira i radosti. 

ULAZ JE SLOBODAN!

Estas Tonne

Koncert: ESTAS TONE

utorak, 07. oktobar 2014. u 20:00
DOb//Amerikana

Ekskluzivno premijerno gostovanje u Srbiji misterioznog virtuoza na gitari. Cena ulaznice: 800 dinara.

Estas Tone (Tonne) je moderni trubadur. Mada zvanično živi u Londonu, kaže da mu je srce dom, a muzika univerzalna. On putuje i sebe pronalazi u mnogim kulturama; ne poistovećuje se sa jednom zemljom ili nacijom, već sa kulturnim bogatstvom sveta.   

chriseckman web

Koncert: KRIS EKMAN + RIKARDA PARASOL

petak, 03. oktobar 2014. u 22:00
DOB//Klub

Neobična i uzbudljiva kombinacija dva talentovana autora, pevača i muzičara - Krisa Ekmana (Chris Eckman) i Rikarde Parasol (Rykarda) posetiće Srbiju 3. i 4. oktobra i održati koncerte u Klubu Doma omladine Beograda u petak i klubu CK 13 u Novom Sadu u subotu. DJ podrška Škripa (Novi Sad) i Zaokret tim (Beograd)