Koncerti

O Celts web

Концерт: Orthodox Celts

utorak, 17. mart 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

Poznati beogradski bend Orthodox Celts će i ove godine održati tradicionalni koncert povodom Dana svetog Patrika, 17.marta u Domu omladine Beograda.

Ulaznice, po ceni od 1200 dinara, su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketing solution i u Win win radnjama.

ine kafe web

Концерт: Iné Kafe

subota, 07. mart 2015. u 21:00
DOB//Klub

Povodom 20 godina postojanja, Iné Kafe pank-rok bend iz Bratislave, u sklopu evropske truneje „NEVHODNY TYP", održaće koncert u Klubu Doma omladine Beograda.

Kao podrška nastupaju bendovi: ZEMLJOTRES ARADAC, ZBOGOM BRUS LI, CEPENI ĆUNCI, GAVRILO PRINCIP.


Cena ulaznice: 500 dinara

Overkill plakat

Концерт: OVERKILL & SANCTUARY + гости

ponedeljak, 09. mart 2015. u 20:00
DOB

Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers, uz podršku Doma omladine Beograda

Čekanje dugo nemilosrdnih trideset i kusur godina je završeno! Svi fanovi Thrash Metal zvuka konačno mogu da naoštre svoje redenike i nitne, OVERKILL stižu u Srbiju!

GAF Plakat 2015 web

16. Guitar Art Festival 2015.

od 10. do 15. marta 2015.
Dom omladine Beograda

Guitar Art Festival uživa status jednog od najvećih i najistaknutijih festivala klasične gitare u svetu. Nakon petnaest godina dovođenja najvećih svetskih gitarista, nastavlja se tradicija i organizator  sa ponosom može da predstavi ovogodišnji program  XVI Guitar Art Festivala.

Lisa Poster CITYlight 1185x175 web small

Концерт: Lisa Hannigan & Stray Dogg

subota, 21. mart 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

Beogradski irski festival i koncertna agencija RockSvirke sa ponosom najavljuju premijerni nastup u regiji poznate irske kantautorke Lise Hanigan (Lisa Hannigan). Ova mlada kantautorka prvobitno dospeva u žižu javnosti 2001. godine, i to kao ženski vokal uz Demijena Rajsa na njegovim najprodavanijim albumima „O“ i „9“. Svoju solo karijeru započinje 2007. godine, od kada je objavila dva studijska albuma „Sea Saw“ (2008) i „Passanger“ (2011).

norman beaker trio dob

Koncert: Norman Biker bend

petak, 27. mart 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

Norman Biker bend (Norman Beaker Band) održaće koncert u Domu omladine Beograda (sala Amerikana), u petak, 27. marta, u sklopu svoje evropske turneje na kojoj promovišu album "Between The Lines", gde će nastupati kao bluz trio. Podršku će im pružiti dva izuzetna mlada benda, Cotton Pickers iz Mladenovca i Rolin Humes iz Zagreba.

Ulaznice su u prodaji od 25. februara preko EVENTIM mreže i u Felix Shopu (TC Sremska). Promo cena je 500 dinara (ograničen kontigent), pretprodaja 600, na dan koncerta 800 dinara!

Cutura web2

Koncert: Nikola Čuturilo Čutura i Bend

petak, 03. april 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

Poznati beogradski rok muzičar Nikola Čuturilo Čutura nastupiće sa svojim bendom 3. aprila u Domu omladine Beograda. Na koncertu u sali Amerikana predstaviće novi CD “Neko kao ja”, objavljen 2015. godine za PGP-RTS. 

Ulaznice su u pretprodaji na Blagajni Doma omladine Beograda i preko EVENTIM mreže, po ceni od 800 dinara.

BLS dob

Концерт: BLACK LABEL SOCIETY + гости

sreda, 22. jul 2015. u 20:00
DOB//Amerikana

Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers, uz podršku Doma omladine Beograda
BERZERKERS IN BEOGRAD
Heavy Sludge Groove Metal lokomotiva konačno stiže u Srbiju da održi jedan od svojih nemilosrdnih koncerata! Predvođeni jednim od najuticajnijih gitarista današnjice Zakk Wylde-om bend je već posetio naše krajeve u sklopu festivalskog nastupa, ali ovoga puta svoje fanove će obradovati punim, samostalnim koncertom.

ccposter dob

Концерт: CANNIBAL CORPSE + гости

sreda, 29. jul 2015. u 20:00
DOB//Amerikana

Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers

Jedan od najbrutalnijih i najkontraverznijih metal bendova ikada, konačno se vraća u Beograd! Ako postoji bend o kome nije potrebno pisati posebne najave, onda su to sigurno Cannibal Corpse. Začetnici Brutal Death Metal pravca, bend koji nikada nije skrenuo sa svog zacrtanog puta, bend koji nikada nije poklekao pred bezbrojnim cenzurama i zabranama.

KZU plakat

Koncert: Kazna za uši, Dž!Dž! i Plišani Mališan

subota, 28. februar 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

U subotu, 28. februara sa početkom u 21č, grupe Kazna za uši, Dž!Dž! i Plišani Mališan će održati zajednički koncert u Domu omladine (Amerikana) u Beogradu.

Ulaznice po ceni od 400 dinara (pretprodaja) i 600 dinara (na dan koncerta) možete kupiti putem servisa Eventim i Felix Shop-a od srede, 4. februara.