Koncerti

my baby plakat

Концерт: MY BABY

sreda, 25. novembar 2015. u 21:00
DOB//Klub

Podrška: COTTON PICKERS
Organizacija: RockSvirke.com  i Dom omladine Beograda
Cena ulaznice:  400 dinara u pretprodaji, 600 dinara na dan koncerta

Nakon izuzetnog prošlogodišnjeg nastupa u sklopu Vračar Rocks festivala, holandska bluz/rok atrakcija MY BABY se vraća u Beograd, u sredu, 25. novembra, u sklopu evropske turneje na kojoj promoviše 2. studijski album pod nazivom "Shamanaid".

Giant Sand Poster

Концерт: GIANT SAND

nedelja, 29. novembar 2015. u 20:30
DOB//Amerikana

Giant Sand, legendarni pioniri indi-amerikane, stižu konačno prvi put u Beograd tačno na 30 godina od objavljivanja debi albuma „Valley of Rain“. Dolazeći iz zabačenog Tusona u Arizoni, Giant Sand su oduvek govorili iz pozicije apsolutnih gubitnika, onih koji se ničemu ne mogu nadati u životu. Njihovi vizionarski, anti-konzumerski stav, vodio ih je stazama kojima niko nikad nije išao – ili su pevali najlepše pesme na svetu ili su svirali svojevrstan kakofonični rock, odnosno anarhični kantri praćen meksičkim marijačima.

kisobran zurka plakat

Sedmi Kišobran Rođendan - Kišobran žurka

subota, 05. decembar 2015. u 23:00
Dom omladine Beograda

Sedmi rođendan proslavljamo 5. decembra pretvarajući čitav sprat Doma omladine Beograda u festival Kišobran kolektiva.

Rođendanski Kišobran je poseban događaj za sve nas, najveća i najdraža žurka kojom ispraćamo sva ovogodišnja druženja i koncerte.

plakat repetitor b2 web

Koncert: REPETITOR

subota, 12. decembar 2015. u 21:00
DOB//Velika sala

Nakon izuzetno uspešne koncertne godine, festivalskih i klubskih nastupa širom sveta, energični trio Repetitor će održati svoj do sada najveći beogradski koncert u subotu, 12. decembra u velikoj sali Doma omladine. Podršku će im pružiti mladi bendovi Vizelj (Beograd) i Nebo je crveno (Subotica). Koncert će ujedno biti i obeležavanje deset godina od prvog susreta članova grupe Repetitor, krajem 2005. godine.

Wolfs Hunger poster

Концерт: Wolf's Hunger, Колац, Реденик

subota, 12. decembar 2015. u 21:00
DOB//Klub

Organizacija: ROUTE011 i Dom omladine Beograda
Cena ulaznice: 250 dinara

Nakon tri godine kultni novosadski thrash/black metal sastav Wolf’s hunger ponovo u Beogradu, u subotu 12. decembra u Klubu Doma omladine Beograda.

El Org foto Branko Gavric

Кoncert: ELEKTRIČNI ORGAZAM

subota, 26. decembar 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

Cena ulaznica u pretprodaji do 1. decembra  1.000 dinara, od 1. decembra do 25. decembra 1200 dinara, na dan koncerta 1500 dinara!  Ulaznice se mogu kupiti na Blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim.
Električni orgazam obeležiće 35 godina postojanja koncertom 26. decembra u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda, u okviru slavljeničke turneje koja će obuhvatiti još nekoliko gradova Srbije.

Fernando Saunders Poster B2

Koncert: FERNANDO SAUNDERS

ponedeljak, 23. novembar 2015. u 21:00
DOB//Klub

Organizacija: RockSvirke.com i Dom omladine Beograda
Cena ulaznice: 300 dinara.
Po prvi put u Beogradu, kao svojevrstan afterparty pozorišnog festivala Braaams, imamo priliku da čujemo solo projekat Fernanda Saundersa (Detroit, SAD), legendarnog basiste Lu Ridovog sastava. Ovaj virtuozni pevač, kompozitor, muzičar i producent u svojoj bogatoj karijeri sarađivao i nastupao sa Jeff Beckom, John McLaughlinom, Pat Benatar, grupom Heart, Kip Hanrahanom i mnogim drugim čuvenim pop, rock i džez zvezdama, kao što su Joe Cocker, Eric Clapton, Jimmy Page, Slash, Steve Winwood, Tori Amos, Suzanne Vega, Joan Baez, Marianne Faithfull, Jan Hammer...

Stray Dogg Poster B2

Концерт: STRAY DOGG + Lovely Quinces

subota, 21. novembar 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

STRAY DOGG i njihova specijalna gošća LOVELY QUINCES pozivaju vas na koncert u Amerikanu Doma omladine Beograda u subotu 21. novembra.
Ulaznice u pretprodaji mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventim- a po ceni od 500 dinara. Broj ulaznica u pretprodaji je ograničen.

JOSGONZLEZphotobyMalin Johansson

Концерт: JOSÉ GONZÁLEZ

nedelja, 08. novembar 2015. u 20:30
DOB//Amerikana

Ulaznice po ceni od 1200 dinara su u pretprodaji preko EVENTIM mreže.

Da i u današnje vreme jedan dobar pevač  sa odličnim tekstom pesme i praćen samo akustičnom gitarom, može biti kulturni heroj, dokazao je Hoze Gonzales (José González) - snažni glas tihe generacije!

plakat hrast 2

FESTIVAL METAL MUZIKE "HRAST"

subota, 07. novembar 2015. u 20:00
DOB/Amerikana

Festival metal muzike "Hrast" biće održan u subotu, 7. novembra u Domu omladine Beograda, u organizaciji „Route 011“. Od 20 časova, u sali Amerikana, nastupiće bendovi okupljeni po duhovnoj vertikali u cilju afirmacije srpskog i slovenskog duhovnog i kulturnog nasleđa: DESPOT, RUNE, WOLF'S HUNGER i ESHATON. Takođe, na festivalu će nastupiti gosti iznenađenja, koji će konceptualno upotpuniti događaj, a biće održana i muzička radionica (gajde i gusle). Cena ulaznice za nastupe bendova je 600 dinara u pretprodaji, na prodajnim mestima Eventima, dok je cena na dan koncerta 700 dinara. Ulaz na muzičku radionicu je besplatan.