Koncerti

Kantfest web

BEOGRADSKI FESTIVAL KANTAUTORA

od 28. do 30. novembra 2014.
DOB//Klub

Festival bez budžeta i bez zarade, prvi beogradski muzički festival kantautora "Kantfest 2014" održaće se od 28. do 30. novembra u Domu omladine Beograda i na drugim lokacijama u Beogradu. Sa željom da prvi festival bude kvalitetan, organizator "Arte" agencija za umetničko stvaralaštvo iz Beograda raspisala je konkurs sa strogim pravilima, autor mora sam da izvede svoju kompoziciju uz pratnju samo jednog odabranog instrumenta. Ulaz na sve programe prvog "Kantfesta" je slobodan.

CBS Plakat

Koncert: ČOVEK BEZ SLUHA & GOSTI

subota, 06. decembar 2014. u 21:00
DOB//Amerikana

Ove jeseni bend Čovek bez sluha (ČBS) slavi 20 godina svog postojanja i tim povodom održaće veliki koncert u Domu omladine Beograda. Sa njima će nastupiti i bendovi GUŽVA U ŠESNAESTERCU (Osijek) i UĆUTI PAS (Lazarevac),  a kao specijalni gosti pojaviće se i velikani srpske rok scene ACA SELTIK (Ortodox Celts), ALEN i LEO (Goblini) i VUJA (Kbo!).

Artan Lili foto

Концерт: АРТАН ЛИЛИ & TRANSEEN

subota, 06. decembar 2014. u 21:00
DOB//Klub

Ovu koncertnu godinu bend Artan Lili započeo je u Klubu Doma omladine Beograda, tu će je i završiti zajedničkim koncertom sa pančevačkom grupom Transeen. Ne propustite priliku da na jednom mestu osetite sve čari buke ali i pop estetike!

PLAKAT JINX 1

Koncert: DŽINKS

petak, 12. decembar 2014. u 21:00
DOB//Amerikana

Zagrebački pop bend Džinks (Jinx), regionalno poznat po hitovima "Tamo gdje je sve po mom", "Smijem se", "Da smo se voljeli manje"... dve decenije postojanja proslaviće koncertom 12. decembra u Domu omladine Beograda.

Ulaznice po ceni od 1.200 dinara su u prodaji na Blagajni DOB i preko mreže Eventim.

SSP dec 2014 plakat

Концерт: Sharks, Snakes & Planes и Болесна Штенад + Визељ

subota, 13. decembar 2014. u 21:00
DOB//Amerikana

U subotu, 13. decembra u 21h, grupe Sharks, Snakes & Planes i Bolesna Štenad će održati zajednički beogradski koncert u Domu omladine Beograda, a kao njihovi gosti nastupiće perspektivni sastav Vizelj. Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže, kao i u prodavnici FELIX Shop, TC Sremska. Cena: u pretprodaji do 12. decembra 400 din, na dan koncerta 600 din.

STSdigitalBG

Концерт: Seven That Spells

subota, 20. decembar 2014. u 20:00

Nakon uspešne godine i evropskih turneja, Seven That Spells, verovatno najznačajniji space-rock bend u regionu nastupiće i u Srbiji 20. decembra. Bend je u vrhunskoj koncertnoj formi pa možete očekivati ultimativni rock'n'roll događaj. Arhetipsko muzičko iskustvo direktno iz budućnosti.  Seven That Spells će svirati po prvi put u Beogradu u specijalnom izdanju: proširenoj postavi sa dva seta bubnjeva, još jednom gitarom i klavijaturama (ukupno 5 ljudi na bini). Tom prilikom promovisaće aktuelno izdanje “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO" koje je dobilo odlične kritike u muzičkim magazinima širom sveta.

Vranjkovic Dom omladine dec 2014

Koncert: NIKOLA VRANJKOVIĆ

nedelja, 28. decembar 2014. u 21:00
DOB//Velika sala

U nedelju, 28. decembra u 21č, Nikola Vranjković će sa svojim bendom održati veliki beogradski koncert u Domu omladine, na kome će izvesti veliki broj pesama iz Block Out perioda kao i pesme sa njegovih solo albuma "Za ovde ili za poneti" i najnovijeg CD-a “Bremeplov".

Koncert u Domu omladine biće rekapitulacija ovogodišnje serije koncerata na letnjim festivalima kao i klupskih nastupa.

marklaneganbandposter2015

Koncert: Mark Lanegan Bend

utorak, 24. februar 2015. u 20:00
DOB//Amerikana

Mark Lanegan Bend i njegov Fantomski radio osvajaju Balkan – koncertima u Kotoru, Skoplju, Zagrebu i Beogradu. Koncert u prestonici Srbije je će se održati u utorak, 24. februara 2015. u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Početak koncerta najavljujemo za 20 časova. Ulaznice po ceni od 1700 dinara su u pretprodaji na blagajni Doma omladine Beograda, kafeu Šikarica, Skadarska 22, kao i na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima. Nova pretprodajna cena ulaznice biće objavljena sredinom decembra.

BYpass Plakat

Концерт: By-Pass, Stonebride, Wolfram и Балтазар

subota, 22. novembar 2014. u 21:00
DOB//Klub

Na jednodnevnom festivalu u Domu omladine Beograda nastupićr neki od najkvalitetnijih domaćih i regionalnih bendova u svom žanru: By-Pass (Pančevo / Srbija), Stonebride (Zagreb / Hrvatska), Wolfram (Novi Sad / Srbija) i Baltazar (Novigrad, Pula, Zadar, Jaska / Hrvatska). Ulaznice su u prodaji od 6.11. preko EVENTIM mreže, kao i u prodavnici FELIX Shop (TC Sremska). Cena: pretprodaja 300 din, prodaja na dan koncerta 500 din.

Presing plakat

Koncert: Presing

četvrtak, 20. novembar 2014. u 21:00
DOB//Amerikana

Grupa Presing objavila je prvih dana novembra svoj četvrti studijski album “Neurokrem“. Album je objavljen najpre u digitalnom izdanju, posredstvom beogradske nezavisne izdavačke kuće Ammonite Records i norveškog izdavačkog agregata Phonofile što je omogućilo istovremenu objavu na svim najvažnijim muzičkim portalima širom sveta, kao što su Deezer, Spotify, I-Tunes i mnogi drugi. Koncertna promocija novog albuma Presinga održaće se 20. novembra u Domu omladine Beograda