Radionice

Logo DOB web 14

RADIONICA ZA DŽ: Strip i ilustracija

13, 14, 20, 21, 27, 28. septembar od 12:00 do 15:00
DOB//Tribinska sala

Predavači: Vladimir Vesović i Borivoje Grbić
Škola stripa i ilustracije je otvoreni način pedagoškog rada, primenjiv kao uvodni stepen za više umetničkih i profesionalnih oblasti, kao što su strip, film, video, animacija, ilustracija, video-igre i primenjena umetnost.

Logo DOB web 15

RADIONICA ZA DŽ: Mala škola filma

20, 21, 27, 28. septembar od 10:00 do 12:00
DOB//Foaje Amerikane

SVA MESTA ZA UČEŠĆE U RADIONICI SU POPUNJENA!

Serija predavanja koja će mladima objasniti kako mogu da prave filmove koristeći mobilne telefone i drugu digitalnu tehnologiju. Predavači su iskusni scenaristi, režiseri i filmolozi koji će polaznicima objasniti osnove scenaristike, režije, montaže, istorijske i teorijske osnove, kao i žanrovsku i tehnološku raznovrsnost filmske umetnosti.

el muzika plakat

BESPLATNA RADIONICA: Uvod u muzičku produkciju

septembar 2014.
DOB

SVA MESTA ZA UČEŠĆE U RADIONICI SU POPUNJENA! 

Uvod u elektronsku muziku kroz MIDI je prevashodno namenjen potpunim početnicima kao polazna osnova za istraživanje bogatog sveta pravljenja elektronske muzike uz pomoć računara.

el fotografija plakat

BESPLATNA RADIONICA: DIGITALNA FOTOGRAFIJA ZA POČETNIKE

15-19. septembra 2014.
DOB

SVA MESTA ZA UČEŠĆE U RADIONICI SU POPUNJENA! 

Uvod u svet fotografije od osnova kadriranja do digitalne obrade fotografija na računarima. Namenjeno mladima koji žele da poboljšaju svoje znanje o fotografiji i ovladaju svojim fotoaparatima.

Nextlevel2

NEXT LEVEL ТИМ СРБИЈА: ПРЕЗЕНТАЦИЈА РАДИОНИЦА

petak, 01. avgust 2014. u 18:45
DOB//Plato MIlana Mladenovića

Next Level tim iz Srbije nastupa u petak, 1. avgusta na mini letnjoj sceni Doma omladine Beograda - Zidiću na Platou Milana Mladenovića. Tokom svog nastupa Next Level tim Srbija demonstriraće različite elemente hip hopa, uključujući MCing, DJ-ing, Beatmaking i hip-hop ples. Performans Next Level će uključiti i određeni broj srpskih učesnika Next Level projekta koji su proučavali elemente hip hopa i kojima će ovo biti prilika da pokažu šta su naučili tokom pohađanja programa

Nextlevel2

РАДИОНИЦЕ: Next Level

od četvrtka, 24. jula do petka, 01. avgusta 2014.

Ambasada SAD, Sportsko udruženje „Fresh“ i Dom omladine Beograda organizuju seriju letnjih radionica pod zajedničkim nazivom „Next level“. Poznati američki  plesač Jorge "Pop Master Fabel" Pabon (Rock Steady Crew, Magnificent Force, Electric Boogaloos),  Di Džej Christopher Behm-Meyer aka DJ B Money, MC  Shirlette Ammons i producent  Joseph Kirkland aka Diamond D (Beatmaking) održaće od 24. jula do 1. avgusta seriju radionica u Domu omladine Beograda.

Logo DOB web13

PSIHOLOŠKO SAVETOVALIŠTE ZA MLADE DOMA OMLADINE BEOGRADA

Ovo Savetovalište  počelo je sa radom 12.maja 1969. godine na inicijativu Doma omladine, Gradske konferencije Saveza socijalističke omladine i Instituta za mentalno zdravlje.

Osnovni zadatak Savetovališta je preventivni mentalno-higijenski rad sa mladima, odnosno savetodavno i psihoterapijsko delovanje u cilju sprečavanja i otklanjanja njihovih psihičkih i adaptivnih teškoća .

dob pejdz web4

PSIHOLOŠKO SAVETOVALIŠTE PONEDELJKOM

svakog ponedeljka od 15:30 do 18:30
DOB//Sala na 1. spratu

Dežurni psiholog Maja Dimitrijević.
Razgovori, konsultacije i saveti su besplatni!

dob pejdz web5

PSIHOLOŠKO SAVETOVALIŠTE UTORKOM

svakog utorka od 09:30 do 12:30
DOB//Sala na 1. spratu

Dežurni psiholog Jadranka Radovanović, telefon: 064/3925300.
Razgovori, konsultacije i saveti su besplatni!

Logo DOB web13

PSIHOLOŠKA RADIONICA SREDOM

svake srede od 16:30 do 18:30
DOB//Sala na 1. spratu

Prijava i učešće u programu radionica je besplatno. Psihološke radionice podrazumevaju rad u grupi.

Terapeuti koji vode radionice su psiholozi i pedagozi edukovani za više psihoterapijskih postupaka: Danijela Kodžić, Kristina Brajović Car, Ana Mijalković Blagojević i Maja Lazić.