Radionice

Atheist Rap

Besplatna radionica: Kako se gradi muzički identitet?

subota, 15. novembar 2014. u 10:00
DOB//Klub

Prva radionica u okviru svetski priznatog muzičkog programa, Converse Rubber Tracks, održaće se 15. novembra u Klubu Doma omladine Beograda, sa početkom u 10č. Ulaz na radionicu je besplatan. Predavači radionice su članovi kultnog pank-rok sastava Atheist Rap, koji iza sebe ima četvrt veka postojanja i rada. Svim zainteresovanim posetiocima, biće pružena mogućnost da prisustvuju edukativnoj muzičkoj radionici u okviru koje će članovi Atheist Rap-a govoriti kako se gradi muzički identitet.

uvod u el muziku

Radionica Uvod u muzičku produkciju

od 10. do 19. novembra 2014.
DOB

Predavač: Dušan Filimonović
Učešće je BESPLATNO! Prijave sa imenom, prezimenom, godinom rođenja, kontakt telefonom i elektronskom poštom šaljite na it@domomladine.org sa naznakom “za radionicu muzičke produkcije”.
Uvod u elektronsku muziku kroz MIDI je prevashodno namenjen potpunim početnicima kao polazna osnova za istraživanje bogatog sveta pravljenja elektronske muzike uz pomoć računara.

da vidim sta to racunam

Radionica: Da vidim što to računam?

12. i 19. novembar 2014. u 15:00
DOB//Hol ispred Amerikane

Autori: prof. dr Ivana Kostić Kovačević i Jelena Gavrilović, master

Učešće je BESPLATNO! Prijave sa imenom, prezimenom i kontakt telefonom biće otvorene do 11. novembra, a šaljite ih na mail it@domomladine.org
Radionica je namenjena svima koji se plaše matematike i još je nisu zavoleli.

napravi svoju zurku2

DJ радионица - НАПРАВИ СВОЈУ ЖУРКУ!

od 18. do 20. novembra 2014. u 17:00
DOB

Predavač: Ivan Ojkić
Učešće je BESPLATNO! Prijave sa imenom, prezimenom, godinom rođenja, kontakt telefonom i elektronskom poštom šaljite na it@domomladine.org sa naznakom “za DJ radionicu”.
Nauči kako da napraviš pravu profesionalnu žurku uz brzu i efikasnu DJ obuku u radu na softveru sa MIDI kontrolerima i uži u svet “miksa na živo”.

vizuelno igraliste

VJ радионица - ВИЗУЕЛНО ИГРАЛИШТЕ

od 18. do 20. novembra 2014. u 17:00.

Predavač: Marko Radojković
Učešće je BESPLATNO! Prijave sa imenom, prezimenom, godinom rođenja, kontakt telefonom i elektronskom poštom šaljite na it@domomladine.org sa naznakom “za VJ radionicu”.
Uvod u svet puštanja i manipulisanja sa pokretnom slikom uživo. Osnove generativnog videa i 3d prostornog mapiranja uz rad na MIDI kontrolerima i tehničku obuku.

Logo DOB web 14

BESPLATNA ŠKOLA AMERIČKOG MJUZIKLA u DOB-u

17.10.2014.

Ambasada SAD u saradnji sa Domom omladine Beograda i Nevenom Pavlović poziva sve mlade od 8 do 17 godina da se prijave za BESPLATNU ŠKOLU AMERIČKOG MJUZIKLA, koja počinje 1. novembra 2104. u Domu omladine Beograda! Prijave su u toku, pošaljite svoje podatke na mejl: radionice@domomladine.org.

Jedinstvena prilika da steknete scensko iskustvo i ovladate tehikama pevanja, glume i scenskog pokreta!

vj plakat

Vi džej radionica: VIZUELNO IGRALIŠTE

od 14. do 17. oktobra 2014. u 18:00.
DOB//Klub

Predavač: Marko Radojković. Radionica je besplatna, a broj mesta je ograničen!

Uvod u svet puštanja i manipulisanja sa pokretnom slikom uživo. Osnove generativnog videa i 3D prostornog mapiranja uz rad na MIDI kontrolerima i tehničku obuku.

dj plakat

Di džej radionica: NAPRAVI SVOJU ŽURKU!

od 14. do 17. oktobra 2014. u 18:00.
DOB//Klub

Predavač: Ivan Ojkić. Radionica je besplatna, a broj mesta je ograničen!

Nauči kako da napraviš pravu profesionalnu žurku uz brzu i efikasnu DJ obuku u rau na softveru sa MIDI kontrolerima i uđi u svet “miksa na živo”.

 2

BESPLATNA RADIONICA: DA VIDIM ŠTO TO RAČUNAM?

15. i 22. oktobar 2014.
DOB//Foaje Amerikane

Autori: prof. dr Ivana Kostić Kovačević i Jelena Gavrilović, master. Radionica je besplatna, a broj mesta je ograničen!
 

Radionica je namenjena svima koji se plaše matematike i još je nisu zavoleli. Saznajte na koji sve načine određeni programi mogu da pomognu u rešavanju matematičkih problema.

Logo DOB web 14

RADIONICA ZA DŽ: Strip i ilustracija

13, 14, 20, 21, 27, 28. septembar od 12:00 do 15:00
DOB//Tribinska sala

Predavači: Vladimir Vesović i Borivoje Grbić
Škola stripa i ilustracije je otvoreni način pedagoškog rada, primenjiv kao uvodni stepen za više umetničkih i profesionalnih oblasti, kao što su strip, film, video, animacija, ilustracija, video-igre i primenjena umetnost.