Vesti

Festival zdravlja web3

15. Affidea Фестивал здравља Београд

05. & 06. aprila 2017. od 10:00 do 20:00.
Dom omladine Beograda

Pod sloganom „Ništa nije važnije od zdravlja”, 5. i 6. aprila 2017. godine (od 10 č do 20 č), u Domu omladine Beograda biće održan jubilarni 15. Affidea Festival zdravlja Beograd. Na manifestaciji će tradicionalno učestvovati više od 80 izlagača: domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, proizvođači zdravih proizvoda i kozmetike, svi oni koji se bave zdravim stilovima života... Ovaj jubilarni 15. Affidea Festival zdravlja biće posvećen zdravim stilovima života, borbi protiv neracionalne upotrebe antibiotika, značaju savremene radiološke dijagnostike u ranom otkrivanju bolesti, upotrebi aplikacija u službi rekreacije i sportskih aktivnosti, a biće predstavljen i projekat za mlade „Budućnost za 5“.Na nekoliko punktova biće organizovani besplatni pregledi za građane, između ostalog, opšteg zdravstvenog stanja i pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, nutricionistički pregledi, izračunavanje rizika za dobijanje dijabetesa, a dijagnostički centar „Affidea“, generalni sponzor festivala, deliće besplatne preglede na ultrazvuku i mamografu i vaučere sa popustom za snimanje na magnetnoj rezonanci i skeneru.

Zdravstveni radnici će i ovoga puta moći besplatno da prisustvuju akreditovanim predavanjima (5 akreditovanih programa) i dobiju bodove za obnavljanje licence.

Za mališane će biti organizovan „Dečiji kutak” i „Bolnica za medvediće”, gde deca mogu da donesu omiljene igračke na „preglede” i razbiju strah od „belih mantila”.

Predavanja za zainteresovane građane na razne teme iz oblasti zdravlja održaće najeminentniji stručnjaci iz sveta medicine, a tribine će imati i mediji i udruženja pacijenata. Na svakih pola sata na bini će se smenjivati programi vežbanja namenjeni za građane svih uzrasta. Biće održane i degustacije zdravih proizvoda i upoznavanje posetilaca sa proizvodima i uslugama izlagača. Glavni promoter 15. Affidea Festivala Zdravlja je dr Nada Macura.


Više informacija o manifestaciji se može dobiti na sajtu www.festivalzdravlja.com 

 

website comments powered by Disqus