Vesti

Logo DOB web 18

BESPLATNA ŠKOLA OMLADINSKOG PREDUZETNIŠTVA USKORO U DOMU OMLADINE BEOGRADA

30.01.2015.

Dom omladine Beograda, u sklopu svojih bogatih obrazovnih aktivnosti za mlade, uskoro pokreće besplatnu Školu omladinskog preduzetništva u kreativnim industrijama.
Početkom proleća predviđen je početak prvih kurseva, radionica i obuka, koje za cilj imaju da na praktičan način pomognu svim mladim ljudima da svoje ideje realizuju u stvarnosti, započnu biznis i ostvare prve preduzetničke korake.

Ika foto Stanislav Milojkovic web

Бенд ИКА специјални гости на концерту групе SPAIN у ДОБ-у

28.01.2015.

Vrhunski muzičari amerikana zvuka, grupa Spain, gostovaće po prvi put u Srbiji 23. februara u Domu omladine Beograda. Tom prilikom predstaviće svoj najnoviji album „Sargent Place“, a koncert će biti održan u sali Amerikana sa početkom u 21 sat. Ulaznice su u pretprodaji preko mreže EVENTIM, po ceni od 800 dinara, dok će redovna cena ulaznice iznositi 1000 dinara.

Kao specijalni gosti i predgrupa na koncertu benda Spain, nastupiće jedan od najboljih  domaćih sastava iz žanra amerikana  – Ika.

AC web

Neradna nedelja Američkog kutka

20.01.2015.

Obaveštavamo posetioce da će Američki kutak Beograd, koji se nalazi na 1. spratu Doma omladine Beograda, zbog službenog odsustva zaposlenih, biti zatvoren u periodu od 26. do 30. januara 2015. godine.
Hvala na razumevanju.

Maks Sobol

FILM AND CHIPS ИНТЕРВЈУ: Макс Собол, редитељ

17.01.2015.

U okviru Festivala “Film and Chips” publika će do 18. januara, u Domu omladine Beograda i još 9 gradova Srbije, imati priliku da premijerno pogleda 5 ostvarenja novog britanskog filma. Među njima  je i film "Ti (mi) ja", neverovatna ljubavna priča između serijskog ubice i žene samoubice, u režiji Maksa Sobola, koji je na programu 18. januara od 19 časova.

Film and Chips Poster

Пет премијера на Фестивалу "Film and Chips" у десет градова Србије

26.12.2014.

British Council i Dom omladine Beograda predstavljaju program prvog izdanja festivala novog britanskog filma Film and Chips. Od 16. do 18. januara 2015, istovremeno u deset gradova Srbije (Beograd, Kragujevac, Pančevo, Čačak, Vrnjačka Banja, Subotica, Kikinda, Zrenjanin, Vršac i Valjevo) biće prikazano pet premijernih filmova najnovije britanske produkcije.

raspust 160x250 p2

"RASPUST ZA DŽ" od 9. do 18. januara u Domu omladine Beograda

od 09. do 18. januara 2015.
DOB

Ako imate do 25 godina, kreativni ste i radoznali, želite da steknete nova znanja i veštine i dobro se provedete - dođite na RASPUST ZA DŽ!
Odmah nakon Novogodišnjih praznika od 9. do 18. januara u Domu omladine Beograda, đaci i studenti već tradicionalno mogu učestvovati u novom serijalu besplatnih programa u okviru manifestacije "RASPUST ZA DŽ".

BJF Bedz 30

30. Beogradski džez festival najuspešniji u proteklih 20 godina!

30.12.2015.

Jubilarni, 30. Beogradski džez festival je, po oceni javnosti, bio najuspešniji u proteklih 20 godina, izjavio je Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, predstavljajući javnosti rezultate rada gradske vlasti u 2014. godini. Uspeh Beogradskog džez festivala istakao je među tri gradske manifestacije iz oblasti kulture, uz 48. BITEF i 59. Sajam knjiga, koje su u prethodnoj godine dobile visoke ocene.

nous sommes tous charlie web

SAUČEŠĆE FRANCUSKOJ POVODOM TRAGEDIJE U PARIZU

08.01.2015.

Dom omladine Beograda svojim francuskim prijateljima i partnerima, kao i narodu Francuske, upućuje izraze iskrenog saučešća i saosećanja u bolu i šoku, nakon napada na redakciju časopisa "Šarli Ebdo" u Parizu, u kojem je tragično stradalo 12 ljudi.

DOB Cestitka 2015

SREĆNI PRAZNICI!

30.12.2015.

Dom omladine Beograda svojoj publici, poslovnim partnerima i saradnicima, i svim građanima Beograda i Srbije želi srećnu i uspešnu Novu 2015. godinu i predstojeće praznike.
Koristimo priliku da obavestimo javnost da je ustanova kulture i obrazovanja Dom omladine Beograda, tokom 2014. godine pozitivno poslovala i sa uspehom realizovala rekordnih više od 2000 programa, namenjenih prevashodno mladima – učenicima i studentima. Posebno bogat je bio besplatan obrazovni program u okviru kojeg je održana 441 radionica.

ueps priznanje

SPECIJALNO PRIZNANJE UEPS-a ZA HUMANITARNI FESTIVAL „NOĆ ZA POMOĆ“

24.12.2014.

U Domu omladine Beograda sinoć su, povodom Dana propagandista, dodeljena tradicionalna priznanja Udruženja a tržišne komunikacije Srbije (UEPS), autorima najboljih kreativnih ostvarenja iz oblasti marketinga.