Vesti

Mladen Vusurovic

[INTERVJU] MLADEN VUŠUROVIĆ, direktor BELDOKS-a

05.05.2015.

U osmoj godini postojanja Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldoks ponovo donosi najuspešnije dokumentarne filmove iz celog sveta., kao i najistaknutije dokumentarce sa ovih prostora. Kao i obično, radi se o prikazima ove ili neke udaljene “stvarnosti”. Publika u Beogradu će biti u prilici da na hiperrealistični način doživi svaki od prikazanih narativa koji su nabijeni emocijama i značenjem. U Domu omladine Beograda Beldoks će trajati od 8. do 15. maja.

Gwyn Ashton web

[INTERVJU] GVIN EŠTON: “SVE ŠTO SAM IKADA ŽELEO JESTE DA POSTANEM MUZIČAR”

04.05.2015.

Jedan od najeminentnijih britanskih bluz gitarista, Gvin Ešton, nastupiće u utorak 5. maja u Domu omladine Beograda. U Srbiju dolazi kako bi promovisao svoj najnoviji album “Radiogram” na kome je sarađivao sa poznatim muzičarima širom sveta. Rođen je u Velsu, a osim kao gitarista ostvario se i kao pevač i tekstopisac. Ono što ga čini specifičnim jeste minimalizam na sceni. Najčešće nastupa kao “one-man band” ili u duetu sa bubnjarem.

31.BJF 160x260

ZBOG VELIKOG INTERESOVANjA PUBLIKE NOVI KOMPLETI ULAZNICA ZA 31. BEOGRADSKI DžEZ FESTIVAL!

30.04.2015.

Prva količina kompleta ulaznica za Glavni program 31. Beogradskog džez festivala, po najpovoljnijoj promotivnoj ceni od 2500 dinara, rasprodata je za svega nekoliko dana!
Zbog velikog interesovanja publike, Dom omladine Beograda je povodom Svetskog dana džeza 30. aprila, za ljubitelje džeza i svoju vernu publiku pripremio još jednu ograničenu količinu kompleta ulaznica, po specijalnoj ceni 2900 dinara.

Logo DOB web 21

UČENICI I STUDENTI ZA SAMO 100 DINARA GLEDAJU FILMOVE NA BELDOKSU U BIOSKOPU DOB!

30.04.2015.

Dom omladine Beograda i direkcija BELDOKS festivala omogućili su učenicima i studentima da za samo 100 dinara gledaju najreprezentativnije međunarodne dokumentarne filmove u Bioskopu DOB!Na Blagajni EVENTIM u Domu omladine Beograda, za sve projekcije u okviru 8. BELDOKS festivala u prodaji je po 50 ulaznica, koje koštaju 100 dinara.

M3 Posterfinal

Maj mesec matematike u Domu omladine Beograda

30.04.2015.
Centar za promociju nauke i Matematički institut SANU, od 5. maja do 5. juna 2015. po četvrti put organizuju nacionalnu manifestaciju Maj mesec matematike (М3), ovog proleća na temu ”Ritam matematike”.
Dom omladine Beograda pridružuje se manifestaciji Maj mesec matematike kroz besplatnu edukativnu radionicu Pure Data programiranja. 
Americana Night poster 2015

Ускоро трећи Americana Night Фестивал у Београду

30.04.2015.

Treći Americana Night Festival biće održan u subotu, 23. maja u sali Amerikana Doma omladine Beograda sa početkom u 20č. Kao i prošle godine, festival će biti regionalnog karaktera. Pored izvođača iz Srbije i Hrvatske - Ana Ćurčin & Dukat Stray (Dogg), The Mothership Orchestra, Irena Žilić, ove godine nam u goste nam dolazi i bend iz Bosne i Hercegovine – Jester’s Play.

 

Turisticki Kutak plakat

TURISTIČKI INFO KUTAK U DOMU OMLADINE BEOGRADA

24.04.2015.

U glavnom holu Doma omladine Beograda (DOB) počeo je sa radom omladinski Turističko-informativni kutak (TIK), koji je rezultat saradnje DOB-a, Turističke organizacije Beograda (TOB) i Turističke organizacije Srbije (TOS). U aprilu 2014. godine TIK je počeo sa radom u test fazi, a u prethodnih godinu dana unapređen je kroz intenziviranje saradnje Doma omladine Beograda, TOB-a i TOS-a, kao i uspostavljanje saradnje sa Visokom turističkom školom, Ekonomskim fakultetom i Fakultetom za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum.

Logo DOB web 21

Konferencija: SLOBODA NEMA CENU

ponedeljak, 25. maj 2015. od 17:00 do 22:00
DOB//Amerikana

Organizacija: Novosadski humanitarni centar i Evanđeosko udruzenje studenata uz podršku Doma omladine Beograda
Konferencija "Sloboda nema cenu" treća je po redu u okviru istoimenog volonterskog programa, a baviće se temom trgovine ljudima. Akcenat će biti na prevenciji i primeni švedskog modela u prevenciji trgovine ljudima. Namenjena je pre svega studentima, ali i ostalim građanima, kao i profesionalcima koji u svom radu dolaze u dodir sa problemom trgovine ljudima.

FMK Cetiri violine plakat

PREDSTAVLJANJE PROJEKTA "ČETIRI VIOLINE" STUDENATA FMK

utorak, 28. april 2015. u 20:00
DOB//Klub

Studenti Fakulteta za Medije i Komunikacije uz pomoć profesorke Sanje Petričić i Marija Jurišića predstaviće projekat "Četiri violine" u Domu omladine Beograda.

ULAZ JE SLOBODAN!