Pozorište

Andjelka1B1

Predstava: ŠTA ME SNAĐE

nedelja, 27. maj 2018. u 20:30
DOB//Velika sala

Beogradska producentska kuća GMR, organizator predstave, obaveštava javnost da se zbog zdravstvenih problema aktera otkazuje izvođenje predstave „Šta me snađe“, zakazano za 27.05.2018. u 20:30č. Novac za kupljene ulaznice se može povratiti na blagajnama Eventima, a o narednom terminu ćemo naknadno obavestiti publiku.

Po tekstu Nebojše Romčevića. Režija: Branko Đurić Đuro
U glavnoj ulozi: Anđelka Prpić
Produkcija: Beogradska producentska kuća GMR
Cena ulaznice: 1.200 dinara
Naša popularna glumica Anđelka Prpić je glavni protagonista ove fantastične predstave, nastale iz pera Nebojše Romčevića, ako ne najboljeg, sigurno jednog od najboljih scenarista današnje Srbije.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine.

U predstavi, Anđelka je jedna mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu... Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno...

website comments powered by Disqus