Pozorište

hobit web

Multimedijalna drama: Tolkin na sceni

četvrtak, 29. januar 2015. u 20:00
DOB//Klub

“Tolkin na sceni” je multimedijalna koreodrama, nastala kao deo ispita studenata druge godine Fakulteta za medije i komunikacije, u okviru kursa Menadžment kulturnih projekata. Specifičnost projekta se ogleda u tome što omladina u Srbiji do sada nije imala prilike da se susretne sa scenskom adaptacijom bilo kog dela Džon Ronald Ruel Tolkina. “Hobit” kao delo koje su studenti odabrali za adaptaciju je idealna kombinacija humora i herojske priče s poukom.

Tiha ispovest plakat

Multimedijalna koreodrama "TIHA ISPOVEST"

nedelja, 01. februar 2015. u 20:00
DOB//Klub

Projekat „Tiha ispovest“ je koreodrama multimedijalnog tipa, nastala u organizaciji studenata II godine Fakulteta za medije i komunikacije, u okviru kursa „Menadžent kulturnih projekata“ kod prof. dr Sanje Petričić . Osmišljen je na osnovu teksta „Eroika“ od autora R. Tila, kao i filmova „The genius of Beethoven“ i „Following the Ninth“.

Posle igre web3

Predstava "POSLE IGRE"

utorak, 03. februar 2015. u 20:00
DOB//Amerikana

Reditelj: Ana Konstantinović. Dramaturg: Ana Đorđević.
Scenograf: Višnja Vujović. Video rad: Lazar Radić. Dizajner zvuka: Sofija Jovanov. Muzičari: Ana Đorđević i Nikola Janković. Igraju: Katarina Dimitrijević, Željko Maksimović, Nemanja Oliverić, Milica Stefanović.
Predstava je nastala kao koprodukcija udruženja "Eho animato" i Doma omladine Beograda, uz podršku Ministarstva kulture i informisanja republike Srbije.             
Cena ulaznice: 300 dinara

Cikaske perverzije foto Nenad Stevanovic

Predstava: ČIKAŠKE PERVERZIJE

13, 14, 15. i 16. februara 2015. u 20:00.
DOB//Velika sala

Kultna predstava "Čikaške perverzije" ponovo uživa status apsolutnog hita pošto je dvadesetak dana unapred rasprodato i četvrto izvođenje predviđeno za 19. januar 2015. godine u velikoj dvorani Doma omladine Beograda (DOB). "Čikaške perverzije" sa Draganom Gagijem Jovanovićem, Brankom Pujić, Olgom Odanović i Igorom Ðorđevićem biće ponovo pred publikom 13, 14, 15. i 16. februara 2015. u DOB-u.

Ulaznica košta 1.000 dinara na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim.

Rasterajmo pesmom mrak

Multimedijalna koreodrama "Rasterajmo pesmom mrak! Neka bude svetlost!"

nedelja, 25. januar 2015. u 20:00
DOB//Klub

Projekat je nastao kao deo prakse studenata Fakulteta za medije i komunikacije, u okviru predmeta Menadžment kulturnih projekata, koji vodi prof. dr. Sanja Petričić. U cilju socijalne inkluzije slepih osoba i osoba sa oslabljenim vidom, provešće vas i naše junake kroz priču TAME, ISIJAVANJA I SVETLOSTI.

Cikaske perverzije plakat januar

Predstava: ČIKAŠKE PERVERZIJE

ponedeljak, 19. januar 2015. u 21:00
DOB//Velika sala

Kultna hit predstava "Čikaške perverzije" posle skoro decenijske pauze vratila se pred beogradsku pozorišnu publiku izvođenjima 22. i 26. decembra 2014. godine u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

Ulaznica za "Čikaške perverzije" košta 1.000 dinara na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim. ULAZNICE SU RASPRODATE!

Cikaske perverzije plakat

Predstava "ČIKAŠKE PERVERZIJE"

18, 22. i 26. decembra 2014. u 21:00
DOB//Velika sala

Kultna hit predstava "Čikaške perverzije" posle skoro decenijske pauze vraća se pred beogradsku pozorišnu publiku izvođenjima 22. i 26. decembra u Velikoj sali Doma omladine Beograda, kao i pretpremijerom 18. decembra.

Ulaznica za "Čikaške perverzije" košta 1.000 dinara na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim.

Mokranjac web

Predstava: "Mokranjac u nas, sada i zauvek"

sreda, 24. decembar 2014. u 19:00
DOB//Amerikana

Predstava studenata muzičkog odseka FILUM-a. ULAZ JE SLOBODAN!
Kragujevac je rodno mesto srpskog univerziteta. Godinu dana nakon osnivanja Liceja (1838), u Srbiju je prešao i u Kragujevac stigao jedan od najvećih nosilaca kulture toga vremena, školovani inženjer Atanasije Nikolić (1803–1882), profesor matematike, zemljemerja i načertanija.

Predstava Petar Pan

Predstava: Petar Pan

ponedeljak, 22. decembar 2014. u 19:00
DOB//Amerikana

Organizacija: Dramski studio IX gimnazije “Mihailo Petrović Alas”, Američki kutak i Dom omladine Beograda
Ulaz je slobodan!

Predstava "Petar Pan" predviđena je za decu školskog uzrasta. Uz pesmu, ples i igru Dramski studio Devete gimnazije povešće nas sve na put u zemlju Nedođiju, gde se uz vilinski prah Zvončice i njenih prijatelja vraćamo u svet detinjstva. 

milunka decembar plakat

Predstava: "MILUNKA"

nedelja, 14. decembar 2014. u 20:00
DOB//Klub

Glumi: Vesna Stanković
Režija: Petar Stanojlović. Tekst: Vesna Stanković.
Cena ulaznice: 400 dinara

Ispovest heroine srpskih oslobodilačkih ratova Milunke Savić u interpretaciji glumice Jugoslovenskog dramskog pozorista - Vesne Stanković.