Koncerti

DA Era papirnih grobova web

Koncert na zidiću: Deca Apokalipse

ponedeljak, 28. april 2014. u 21:00
DOB//Plato Milana Mladenovića

U ponedeljak, 28. aprila u 21 čas, Deca Apokalipse će održati mini-koncert na popularnom "Zidiću" tj. Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda. Ovaj nastup će trajati dvadesetak minuta i biće najava za koncert koji će bend održati 10. maja zajedno sa grupama Buket za Klaru i Nemesis u Klubu Doma omladine Beograda, a ujedno i poziv svima da dodju na isti.

S3ngs BESIC WEB

Концерт: Воја Бешић Бенд & S3ngs

petak, 25. april 2014. u 21:00
DOB//Klub

Cena ulaznice u pretprodaji: 300 dinara, na dan koncerta 500 dinara
U petak, 25. aprila u Klubu Doma omladine Beograda nastupiće bendovi S3ngs (Zagreb) i Voja Bešić Bend (Beograd). Koncert će biti uvertira u kulturološku razmenu imeđu Beograda i Zagreba, odnosno Srbije i Hrvatske, u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.com.

ROAD 2 FRESH ISLAND

Road 2 Fresh Island presented by Just Classix

subota, 26. april 2014. u 20:00
DOB//Amerikana

Just Classix vas poziva na oficijalni beogradski parti Fresh Island Festivala. Pokrenut u 2012, New Yorker Fresh Island Festival se odmah nametnuo kao jedna od najboljih evropskih letnjih destinacija za one koji žele da uživaju u spoju lepog vremena, mora i eksluzivnih Hip-Hop & Rnb koncerata. Lociran na prelepoj plaži Zrće na ostrvu Pag, New Yorker Fresh Island je festival koji je ugostio najveća svetska Hip-Hop imena kao što su Nas, Krs One, Asap Rocky, Iggy Azalea, Eve, Tony Touch i mnogi drugi.

take offense

Концерт: Take Offense + New Morality + Cold Stare

subota, 26. april 2014. u 21:00
DOB//Klub

Cena ulaznice 400 dinara.

Take Offense (SAD) po drugi put medju Srbima, ovog puta uz podršku New Morality (Holandija) i Cold Stare (SAD). Ko ih je propustio prvi put, evo druge prilike.

Studio 6 web

Концерт: BICINIUM - СЦЕНСКО МУЗИЧКИ КРУГ

utorak, 29. april 2014. u 20:00
DOB//Amerikana

Organizacija: Ansambl Studio 6 u saradnji sa Omladinskim centrom CK13, Novi Sad, Domom omladine Beograda i Studentskim kulturnim centrom Kragujevca
Koncert je deo projekta Koncertna sezona Ansambla Studio 6, koji su podržali Ministarstvo kulture Republike Srbije, Ernst Von Siemens Music Foundation i Pokrajinski sekretarijat Vojvodine za sport i omladinu.

Cena ulaznice: 200 dinara.

Lena Kovacevic web

SVETSKI DAN DŽEZA: LENA KOVAČEVIĆ + MŠ Stanković

sreda, 30. april 2014. u 20:00
DOB//Amerikana

Dom omladine Beograda publici predstavlja specijalan celovečernji program u slavu istorije džez muzike. Svoje viđenje nekih džez standarda će nam predstaviti Lena Kovačević sa svojim muzičarima. U uvodu programa, polaznici Džez odseka Muzičke škole “Stanković” izvode popularne džez klasike, sa pevačkim odsekom u prvom planu. Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže, po pretprodajnoj ceni od 700 dinara. Cena ulaznice na dan koncerta biće 800 dinara.

DA logo

Koncert: DECA APOKALIPSE

subota, 10. maj 2014. u 21:00
DOB//Klub

Sve aktuelniji bend Deca Apokalipse održaće 10. maja koncert u Klubu Doma omladine Beograda. Nakon nastupa na festivalu Vračar Rocks u Božidarcu i u klubu ''Mladost'' u Subotici, koje su imali početkom godine, nastavljaju promociju aktuelnog albuma  "Era papirnih grobova" i novog spota za istoimenu pesmu, u ovoj beogradskoj instituciji koja je ugostila mnoge domaće i svetske grupe i važi za jedan od najboljih i najomiljenijih prostora za sviranje.

DeD web

Концерт: DOG EAT DOG

ponedeljak, 12. maj 2014. u 20:00
DOB//Amerikana

Američki krosover bend Dog Eat Dog će u sklopu svoje prolećne turneje posetiti i Srbiju. Koncert je zakazan za 12. maj u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Poznati su i prvi gosti na ovom koncertu – to je hard kor bend Last Hope iz Bugarske.

Ograničen kontigent od 200 ulaznica, po specijalnoj promotivnoj ceni od 900 dinara, je u prodaji u Felix Shopu (Beograd) i Mungos Shopu (Novi Sad). Nakon promotivnog perioda ulaznice će biti dostupne i preko EVENTIM prodajne mreže, po redovnoj pretprodajnoj ceni od 1300 dinara.

SevdahBABY Djixx 2013 2

Концерт: SevdahBABY Live

subota, 17. maj 2014. u 21:00
DOB//Amerikana

SevdahBABY se sa live ekipom vraća u svoj omiljeni beogradski koncertni prostor – salu Amerikana Doma omladine Beograda! Koncert će se održati u subotu, 17. maja, sa početkom od 21č. To će biti prilika i za veliku koncertnu promociju albuma “Sega Mega, ti i ja”, koji je objavljen pred novu 2014. godinu, na etiketi “Galama!”, dok je za distribuciju i promociju ovog izdanja odnedavno zadužena kuća Lampshade Media.