Koncerti

03 D Plakat

Концерт: KOCHETOV QUINTET

subota, 23. maj 2015. u 13:00
DOB//Amerikana

Ciklus besplatnih matine koncerata "DŽEZ ZA DŽ"
 
Dom omladine Beograda nastavlja koncept upoznavanja publike za savremenom beogradskom džez scenom, koji je započet 2013. godine, kroz serijal besplatnih koncerata "DŽEZ ZA DŽ". Jednom nedeljno, u redovnom terminu subotom od 13 časova, posetioci će imati priliku da čuju odlične domaće džez izvođače.


Americana Night poster 2015

3. AMERICANA NIGHT FESTIVAL

subota, 23. maj 2015. u 20:00
DOB//Amerikana

Treći AMERICANA NIGHT Festival biće održan u subotu, 23. maja u sali Amerikana u Domu omladine Beograda sa početkom u 20:00. Kao i prošle godine, festival će biti regionalnog karaktera. Pored izvođača iz Srbije i Hrvatske - Ana Ćurčin & Dukat Stray (Dogg),  The Mothership Orchestra, Irena Žilić, ove godine nam u goste nam dolazi i bend iz Bosne i Hercegovine – Jester’s Play.

Cena ulaznice: u pretprodaji 500 dinara, na dan koncerta 700 dinara.

Plakat RR 2015

20. RING RING FESTIVAL NOVE MUZIKE 2015.

nedelja, 24. maj 2015. u 20:30
DOB//Amerikana

Festival su podržali Sekretarijat za kulturu Grada Beograda, Gete institut, Francuski institut, Institut Servantes, Mađarski institut, ambasade SAD, Švedske i Poljske, Pro Helvecia...

Cena ulaznice: 300 dinara

Koncert: ARASHI

&

THE EX + KEN VANDERMARK + NATE WOLLEY

TheGories web

Концерт: THE GORIES

utorak, 26. maj 2015. u 21:00
DOB

The Gories jako retko izlaze pred publiku i zato svaki njihov koncert koji imate priliku da pogledate može biti i poslednji. U Americi ih možete zakačiti na tek po kojem garažnom festivalu jednom u više godina. U Evropi ih nije bilo još od 2009. Ipak, ove godine dolaze na kratku zapadnoevropsku turneju, a jedino skretanje na istok biće Beograd. Koncert detroitskih garažnih razbijača dogodiće se u utorak, 26. maja u Domu omladine Beograda. Ulaznice su u pretprodaji putem Eventim prodajne mreže: do 30. aprila 1500 dinara, od 1. do 25. maja 1700 dinara i na dan koncerta 2000 dinara.

Mladen Pecovic

Koncert: MLADEN PECOVIĆ

četvrtak, 28. maj 2015. u 21:00
DOB//Klub

Gitarista i kompozitor Mladen Pecović koncertom instrumentalne muzike za gitaru u Domu omladine Beograda 28. maja predstaviće svoj dosadašnji autorski rad. Pažnju javnosti privukao je izuzetnim gitarskim umećem i pobedama na nekoliko gitarskih tamičenja u regionu.

Cena ulaznice: 300 dinara.

04 D

Koncert: MILAN PETROVIĆ KVARTET

subota, 30. maj 2015. u 13:00
DOB//Amerikana

Ciklus besplatnih matine koncerata "DŽEZ ZA DŽ"
 
Dom omladine Beograda nastavlja koncept upoznavanja publike za savremenom beogradskom džez scenom, koji je započet 2013. godine, kroz serijal besplatnih koncerata "DŽEZ ZA DŽ". Jednom nedeljno, u redovnom terminu subotom od 13 časova, posetioci će imati priliku da čuju odlične domaće džez izvođače.

Mudhoney1

Концерт: MUDHONEY

četvrtak, 04. jun 2015. u 21:00
DOB

Mudhoney 4. juna prvi put sviraju u Srbiji. Na njihove svirke se ne dolazi radi nostalgije. Ovo je bend koji je za skoro tri decenije postojanja uradio, video i isprobao sve što čini život vrhunskih rok muzičara, a ipak uspeo da sačuva lično prijateljstvo, muzički integritet, besprekornu reputaciju, Bigmuff pedalu, impresivnu strast prema živim nastupima i Markov dečački smešak koji je i zaštitni znak benda. 

BLS dob

Концерт: BLACK LABEL SOCIETY + гости

sreda, 22. jul 2015. u 20:00
DOB//Amerikana

Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers, uz podršku Doma omladine Beograda
BERZERKERS IN BEOGRAD
Heavy Sludge Groove Metal lokomotiva konačno stiže u Srbiju da održi jedan od svojih nemilosrdnih koncerata! Predvođeni jednim od najuticajnijih gitarista današnjice Zakk Wylde-om bend je već posetio naše krajeve u sklopu festivalskog nastupa, ali ovoga puta svoje fanove će obradovati punim, samostalnim koncertom.

Suicide Silence plakat

Концерт: SUICIDE SILENCE

nedelja, 26. jul 2015. u 20:00
DOB

Američki sastav Suicide Silence će na predstojećoj turneji povodom izlaska novog albuma "You can't stop me" posetiti i Beograd, tačnije Dom omladine u nedelju 26. jula. Više informacija uskoro!

Lepo pevam plakat

Projekat "LEPO PEVAM, DALEKO SE ČUJE" Studenata FMK

utorak, 19. maj 2015. u 20:00
DOB//Klub

Autori: studenti Fakulteta za medije i komunikacije
Ulaz je besplatan!

Projekat „Lepo pevam, daleko se čuje“ je ispitni projekat studenata druge godine Fakulteta za medije i komunikacije, a osmišljen je u formi koncerta uz animaciju publike.