Koncerti

Istanbul night web

Концерт: ISTANBUL NIGHT

nedelja, 01. februar 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

Cena ulaznice: 250 dinara

Istanbul night je muzički projekat nastao pre nekoliko godina posle jednog putovanja mladog benda u grad na Bosforu i upoznavanja sa svetom sufizma čija je važna strana muzika ambijenta i transa. Projekat je lična vizija sufi muzike primenjene na nesvakidašnji spoj instrumenata violončela, električne gitare i etno perkusija. Stilski je izmešana klasika, džez i etno muzika što može da se nazove nazivom World-music. Istanbul night je u konstantnom razvoju – work in progress, posledica toga je muzika koja nija zabeležena notama.

FINK Plakat

Koncert: FINK

četvrtak, 05. februar 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

Dom omladine Beograda, po prvi put u Srbiji, predstavlja jednu od najvećih svetskih zvezda nove muzičke scene i elektro soula - FINK! 

Na dugačkoj evropskoj turneji Fink kao bend promovišu svoj do sad najbolji ocenjeni album „Hard Believer“!

kristali pips zoster dom omladine web

Концерт: КРИСТАЛИ + PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS + ЗОСТЕР

subota, 14. februar 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

Organizacija: RockSvirke.com i Dom omladine Beograda
Cena ulaznica u pretprodaji 1000 din, na dan koncerta 1200 din (Felix Shop i Eventim).

Provedite atipičan vikend u Novom Sadu (13. februara, SKCNS Fabrika) i Beogradu (14. februara, Dom omladine Beograda), za Dan zaljubljenih!

FSP plakat

ФЕСТИВАЛ СРПСКОГ ПОДЗЕМЉА

subota, 21. februar 2015. u 18:00
DOB

MH Concerts i Dom omladine Beograd ponosno predstavljaju FESTIVAL SRPSKOG POДЗEMЉA! Prvi u nizu planiranih festivala UNDERGROUND kulture.
1 dan / 2 bine / 10 sati neprekidnog programa / 14 bendova (Metal, HC, Punk) / Izložba underground umetnosti / Strip izlog / Velika distro ponuda / Nagrade / Iznenađenja

SPAIN Plakat B2

Концерт: SPAIN

ponedeljak, 23. februar 2015. u 21:00
DOB//Amerikana

Jedan od ključnih Amerikana bendova prvi put u Beogradu!

Spain su kultni sastav iz Los Anđelesa, koji je zajedno sa Uncle Tupelo i Jayhawks, sredinom devedesetih ključno doprineo stvaranju danas popularnog „Americana“ podžanra. Grupu predvodi svojim i tihim glasom i lirskim basom Josh Haden, sin nedavno preminulog legendarnog džez basiste Charlie Hadena, ne tako davno gosta Beogradskog džez festivala. Kao jedan od najcenjenijih Amerikana bendova, ovi vrhunski umetnici dolaze po prvi put u Beograd da predstave svoj najnoviji album „Sargent Place“.

marklaneganbandposter2015

Koncert: Mark Lanegan Bend

utorak, 24. februar 2015. u 20:00
DOB//Amerikana

Mark Lanegan Bend i njegov Fantomski radio osvajaju Balkan – koncertima u Kotoru, Skoplju, Zagrebu i Beogradu. Koncert u prestonici Srbije je će se održati u utorak, 24. februara 2015. u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Početak koncerta najavljujemo za 20 časova. Ulaznice po ceni od 1700 dinara su u pretprodaji na blagajni Doma omladine Beograda, kafeu Šikarica, Skadarska 22, kao i na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima. Nova pretprodajna cena ulaznice biće objavljena sredinom decembra.

Overkill plakat

Концерт: OVERKILL & SANCTUARY + гости

ponedeljak, 09. mart 2015. u 20:00
DOB

Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers, uz podršku Doma omladine Beograda

Čekanje dugo nemilosrdnih trideset i kusur godina je završeno! Svi fanovi Thrash Metal zvuka konačno mogu da naoštre svoje redenike i nitne, OVERKILL stižu u Srbiju!

Doghouse

Концерт: DOGHOUSE

subota, 17. januar 2015. u 00:00
DOB//Klub

Nakon godinu dana od povratničkog koncerta, Doghouse se ponovo vraća na dobro poznato mesto - u Klub Doma omladine Beograda,  da bi promovisali svoj novi EP Dysfunction.
Proslavi će se proključiti stari prijatelji iz benda TIBIA, sa kojima je Doghouse poslednji put svirao davne 2001 godine, i koji su bili direktna inspiracija za njihovu pesmu "Heartbeat" sa albuma "Promised Land" .

BG rejv

BEOGRADSKI REJV! - Repriza nad reprizama!

četvrtak, 01. januar 2015. u 22:00
DOM OMLADINE BEOGRADA

All Star Party beogradskog muzičkog geta!
2 stejdža, rejvija didžejeva & specijalni lajv nastupi!
TECHNO – HOUSE / HIP-HOP – R’N’B - FOOTWORK


BEOGRADSKI REJV će biti definitivno najultimativnija novogodišnja repriza! Beogradski andergraund muzički geto ukrstiće svoje di džej i lajv nastupe na staroj rejv adresi!

Vranjkovic Dom omladine dec 2014

Koncert: NIKOLA VRANJKOVIĆ

nedelja, 28. decembar 2014. u 21:00
DOB//Velika sala

U nedelju, 28. decembra u 21č, Nikola Vranjković će sa svojim bendom održati veliki beogradski koncert u Domu omladine, na kome će izvesti veliki broj pesama iz Block Out perioda kao i pesme sa njegovih solo albuma "Za ovde ili za poneti" i najnovijeg CD-a “Bremeplov".

Koncert u Domu omladine biće rekapitulacija ovogodišnje serije koncerata na letnjim festivalima kao i klupskih nastupa.