EU Info Centar

EU Info Logo 5

Разговор: “SAFER INTERNET: THINK BEFORE YOU POST”

utorak, 10. februar 2015. u 11:00
DOB//Tribinska sala

Povodom 10. februara, međunarodnog dana Bezbednosti na internetu Informacioni centar Evropske unije, u Tribinskoj sali Doma omladine, organizuje dogadjaj nazvan “SAFER INTERNET: THINK BEFORE YOU POST”, razgovor o profesionalnim standardima u on line komunikaciji ili kako da vodimo brigu o bezbednosti na internetu? Ovaj događaj organizuje se za mlade, srednjoškolce i studente, sa početkom u 11č i trajanjem od 2 sata. (O tome kako je to organizovano u EU i svetu više na: http://www.saferinternetday.org) 

Parneri EU info centra u ovom dogadjaju su Ministarstvo omladine i sporta i Nezavisno udruženje novinara Srbije. Učesnici u debati biće i ljudi iz on line community-ja, kao i studenti i srednjoškolci beogradskih škola. Pozivamo sve koji žele, uzeti učešće u debati, a posebno one koji su aktivni na društvenim mrežama da dodju i da tokom rasprave učestvuju sa svojim komentarima. Cilj nam je da se na ovaj način istaknu problemi koji postoje na internetu, ali i da govorimo i o pravnom aspektu,  i profesionalnim standardima u on line komunikaciji.

 

Na događaju će govoriti Aleksandra Mitrović iz Ministarstva omladine i sporta, Vukašin Obradović, predsednik NUNS, Vojislav Stevanović, on line medija ekspert i novinar N1, Istok Pavlović, profesor FMK i on line medija ekspert, Đorđe Krivokapić, osnivač Share Foundation.

 

Tokom rasprave biće postavljen i Tweet wall za učesnike koji će i putem twittera postavljati svoje komentare.

website comments powered by Disqus