EU Info Centar

EU Info Logo 4

Sajam organizacija civilnog društva

petak, 14. februar 2014. od 10:30 do 13:30
DOB//Hol

U EU info centru, u holu Doma omladine Beograda, u petak, 14. februara biće održan Sajam organizacija civilnog društva koje su podržane u okviru projekta Civilno društvo za aktivne zajednice. Predstavnici 25 organizacija civilnog društva iz cele Srbije – Novog Sada, Valjeva, Blaca, Niša... imaće na sajmu priliku da se umreže, razmene iskustva i predstave zainteresovanima putem fotografija, video materijala, promotivnog materijala i u direktnom razgovoru. 

Na otvaranju skupa govoriće predstavnici Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, Instituta za održive zajednice i Trag fondacije.


Projekat su finansijski podržali Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) u partnerstvu sa Institutom za održive zajednice, kao i Balkanski fond za demokratiju.


Organizaciju događaja pomogli su EU Info centar i Dom omladine Beograda.


10.30 – 11.00 Registracija učesnika i učesnica

11.00 – 11.30 Uvodna obraćanja

 Značaj građanskog aktivizma u lokalnim zajednicama

Andreja Tonč, ekspertkinja za upravljanje i praćenje projekata,

Podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije

Tijana Rolović, mlađa savetnica za praćenje potreba organizacija civilnog društva Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije

Dragan Srećković, direktor za evaluaciju i održivost programa, Institut za održive zajednice

Tanja Bjelanović, direktorka za fandrejzing i komunikacije Trag fondacije

11.30 – 12.30 Sajam organizacija civilnog društva podržanih u okviru projekta Civilno društvo za aktivne zajednice Trag fondacije

12.30 – 13.30 Koktel

website comments powered by Disqus