Demo Masters

Demo Masters Logo web5

SHUFFLE ПОБЕДНИЦИ ДЕМО МАСТЕРС ТАКМИЧЕЊА у ДОМУ ОМЛАДИНЕ БЕОГРАДА!

27.06.2014.

Kao prvu i veoma posebnu najavu proslave 50 godina Doma omladine Beograda tokom 2014. godine,  od 10. novembra 2013. vratili smo u naš program najpopularnije i najdugovečnije takmičenje neafirmisanih rok grupa u našoj zemlji – Demo Masters, u koprodukcijskoj saradnji sa Vladom Džetom, rodonačelnikom ove manifestacije. Tokom sedam meseci predstavljali smo mlade muzičare i otkrivali nove talente. U takmičarskom programu ukupno je sviralo 100 grupa, sa preko 500 muzičara.

Demo Masters FINALE1

DEMO MASTERS TRIBJUT SPECIJAL

nedelja, 29. jun 2014. u 19:00
DOB//Plato Milana Mladenovića

Na Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine, na popularnoj letnjoj sceni na „Zidiću“, 29. juna svečano završavamo takmičenje neafirmisanih bendova DEMO MASTERS, koncertom tribjut  bendova. Od 19 časova nastupiće najbolji mladi bendovi koji sviraju obrade i u veselom raspoloženju.

Demo Masters VELIKO FINALE

DEMO MASTERS VELIKO FINALE

sreda, 25. jun 2014. u 20:00
DOB//Klub

Cena ulaznice: 100 dinara.
DOĐITE NA VELIKO FINALE DEMO MASTERS TAKMIČENJA I GLASAJTE DA VAŠ OMILJENI BEND POBEDI!

Nakon sedam meseci i 25 kvalifikacionih večeri DEMO MASTERS takmičenja mladih i neafirmisanih bendova, stigli smo do velikog finala. Po glasovima stručnog žirija i publike 15 bendova je ušlo u veliko finale, a 25. juna u Klubu Doma omladine Beograda nakon velikog finala biće poznat pobednik!

Demo Masters Logo web4

ПОБЕДНИЦИ ДЕМО МАСТЕРС25: SPUNK и WITHOUT FEAR

16.06.2014.

Poslednje polufinalno veče DEMO MASTERS takmičenja, kojim Dom omladine Beograda obeležava 50 godina postojanja, održano je u nedelju, 15. juna. Nastupilo je šest bendova (četiri autorska i dva tribjut), a stučni žiri i publika odlučili su koja dva benda su poslednji finalisti! Prema glasovima žirija, u finale tribjut bendova prošao je WITHOUT FEAR (Evansence, Nightwish tribjut) iz Zrenjanina. Po mišljenju publike, u finale autorskih bendova ide HC/punk/metal sastav SPUNK, iz Sremske Mitrovice.

25 Demo Masters

DEMO MASTERS 25

nedelja, 15. jun 2014. u 20:00
DOB//Klub

Cena ulaznice je 100 dinara.
Takmičenje demo bendova DEMO MASTERS, kojim Dom omladine Beograda obeležava 50 godina rada, posle više od pola godine trajanja ulazi u završnu fazu. Poslednje polufinalno veče ovog koncertnog serijala biće održano u nedelju, 15. juna od 20 časova u Klubu Doma omladine, a predstaviće se još četiri autorska i dva tribjut benda. To su: SPUNK (HC punk i metal, Sremska Mitrovica), BULEVAR VODENIH MOZAIKA (crni talas, Beograd), KIZA BLUZA (rok, Zaječar), MIMO PROTOKOLA (punk rock/pop punk, Beograd), ROK BULEVAR (tribjut za hitove rokenrola, Beograd) i WITHOUT FEAR  (Evanescence i Nightwish tribute, Zrenjanin).

Demo Masters Logo web3

ПОБЕДНИЦИ ДЕМО МАСТЕРС 24: SALVATION ZERO и РЕГУЛАТОР

09.06.2014.

U nedelju, 8. juna održano je osmo polufinalno veče DEMO MASTERS takmičenja, na kojem se predstavilo još 6 bendova. Po glasovim stručnog žirija u finale je prošao alternativni metal bend SALVATION ZERO iz Beograda. Prema odluci publike najbolji je bio sastav REGULATOR, iz Vrnjačke Banje, koji svira alternativni rok. Pored njih, na DEMO MASTERSU 24 nastupili su još i bendovi: PROTOTYPE UNLEASHED (hevi metal, Apatin), THE STOP (hard rok, grandž, Kostolac), AURIUM (simfonik rok, metal, Pančevo) i DRUM (autorski rok, Požega).

24 Demo Masters

DEMO MASTERS 24

nedelja, 08. jun 2014. u 20:00
DOB//Klub

Cena ulaznice je 100 dinara.

Osmo polufinalno veče koncertnog serijala takmičenja neafirmisanih bendova DEMO MASTERS, biće održano u nedelju, 8. juna od 20 časova u Klubu Doma omladine Beograda. Publici će se predstaviti bendovi: PROTOTYPE UNLEASHED (hevi metal, Apatin), THE STOP (hard rok, grandž, Kostolac), REGULATOR (alternativni rok, Vrnjačka Banja), AURIUM (simfonik rok, metal, Pančevo), DRUM (autorski rok, Požega) i SALVATION ZERO (alternativni metal, Beograd).

Demo Masters Logo web4

ПОБЕДНИЦИ ДЕМО МАСТЕРС 23: BRICKS'N'CANS и ЛАВЉА ГАНЏА

02.06.2014.

Drugo polufinale tribjut i kaver bendova, ujedno i sedmo kvalifikaciono veče polufinala, takmičenja neafirmisanih bendova DEMO MASTERS, održano je u subotu 31. maja u Klubu Doma omladine Beograda. Demo Masters 23 bio je humanitarnog karaktera, jer je sav prihod od prodatih ulaznica namenjen stanovništvu ugroženom u poplavama koje su nedavno zadesile Srbiju. Nastupilo je pet bendova, a stručni žiri i publika odlučili su koja dva benda idu u veliko finale. Po odluci žirija dalje je prošao sastav BRICKS'N'CANS iz Beograda, koji izvodi obrade pesama iz 50-ih i 60-ih godina prošlog veka. Publika je najviše glasova dala beogradskom bendu LAVLJA GANDŽA, koji svira britanski rok.

23 Demo Masters plakat

DEMO MASTERS 23

subota, 31. maj 2014. u 20:00
DOB//Klub

Cena ulaznice je 100 dinara. SAV PRIHOD OD PRODATIH ULAZNICA BIĆE UPLAĆEN U HUMANITARNE SVRHE, ZA UGROŽENE U KATASTROFALNIM POPLAVAMA.

U subotu, 31. maja, u sedmoj kvalifikacionoj večeri polufinala DEMO MASTERS takmičenja, od 20 časova u Klubu Doma omladine Beograda biće održano drugo polufinale tribjut i kaver bendova.

Demo Masters Logo web2

ПОБЕДНИЦИ ДЕМО МАСТЕРС 22: WOLFRAM и ДИЛЕМА

12.05.2014.

U nedelju, 11. maja u Klubu Doma omladine Beograda održano je šesto polufinalno veče DEMO MASTERS takmičenja neafirmisanih bendova i poznata su još dva benda koja su se plasirala u veliko finale. To su, po odluci žirija, esid metal sastav WOLFRAM iz Novog Sada,  a po odluci publike grupa DILEMA iz Beograda, koja svira autorski rok. Pored njih takmičili su se i: VRANE KAMENE (rok, Beograd), ZVUČNI ZID (rokenrol, hard rol, Beograd), Y.O.X. (hardkor metal, Valjevo) i  DINGOSPO DALI (nju vejv, post rok, Beograd).