Debate

Epicentar Trag u svetlu

Promocija knjige "EPICENTAR" Gorana Savića

četvrtak, 28. decembar 2017. u 20:00
DOB//Klub

Druga knjiga iz serijala „Epicentar“ opisuje nova iskušenja kroz koja junaci iz istoimene muzičke grupe moraju da prođu na putu ka zacrtanom cilju. Viktor, dvadesetogodišnji student novinarstva i gitarista, izgubio je poverenje u instituciju porodice i ljubavi. Preko interneta upoznaje prijatelje sa kojima osniva bend `Epicentar`. Iako Viktor smatra da je vratolomni uspon koji je grupa za kratko vreme ostvarila nerealan, sumnje mu odagnava Lena, izuzetno talentovana klavijaturistkinja koja mu pomaže u komponovanju pesama, i koja mu vremenom postaje muzički uzor.



Iako su mnogi opijeni muzikom koju Viktor i Lena stvaraju, neverovatan uspeh `Epicentra` u pomalo zaboravljenom gradu izaziva i probleme. Kada se oko benda pojave spletke i pritisci od strane sumnjivih ljudi, `Epicentru` preti raspad uprkos velikoj popularnosti. Na Viktoru je da pokuša da spasi grupu, ali i da se suoči sa ljudima koji su statusno moćniji od njega kako bi zaštitio svoju prijateljicu Lenu, ogrnutu velom misterije.


Goran Savić je rođen 1987. godine u Beogradu, gradu u kojem je i odrastao, i u kojem i dan danas živi i radi.

Ljubav prema pisanoj reči pokazao je još u školskim danima, kada se i javila želja da jednog dana, na svojim policama, ugleda svoje književno delo.

Prvi od tri romana iz serijala „Epicentar“, predstavlja upravo kulminaciju želje za pisanjem i ljubavi prema muzici.

website comments powered by Disqus